Baby och Plutos ungar!

2012-06-23 | 00:55:05
Här kommer fler bilder på Baby och Plutos ungar som nu lämnat boet! Jättefina!
Man blir så glad över att se dom! :)
 
 
 
 
 
 

Baby och Plutos ungar!

2012-06-18 | 21:39:58
Här kommer bilder på Baby och Plutos ungar! Så fina och söta dom är!! :-D















Önskar dom lycka till med alla kaninerna! :-)




Bilder på Baby och Pluto

2012-06-10 | 17:45:59
Här kommer bilder på Baby och Pluto! Dom har det så fint så! :)















Trodde mina kaniner var sjuka

2012-06-10 | 17:38:47
Idag så skulle jag klippa klorna på Stampe och Druvan, och märkte att Druvan hade lite bajs vid rumpan så jag hämtade papper ocoh vatten och skulle tvätta henne. Då märkte jag att hon hade som två hål eller fickor på båda sidorna av analöppningen! Där var det något kladdigt gul-röd-orange färgat som luktade riktigt illa!

Trodde direkt att det var var, och tvättade rent henne. Kollade sen på Stampe och han hade likadant! Blev livrädd att det var någon sjukdom såklart, och googlade om kaninsjukdomar. Jag hittade ingenting, men sen hittade jag den här sidan!
kanin.ifokus.se där det stod precis om det jag hittade på mina niner. Det var då körtlar och sekret som dom markerar revir med. Alltså helt normalt! :) Men man kan tvätta rent med en genomblöt tops då och då :)
http://kanin.ifokus.se/discussions/4d714c5ab9cb46223305fb3c-konsorganet-normalt

Mail från Baby!

2012-06-08 | 20:38:57
Hej! Vi har läst på bloggen om ägarna till de köpta kaninerna och vi vill också skriv lite om hur Baby har det.


Baby är väldigt social och är mysig. Hon har en kompis som heter Pluto och de är jättemysiga tillsammans. Hon var under vintern inne-kanin men nu så ska hon få vara ute-kanin. Under en period så var hon ganska aggressiv och bet oss men nu vet vi varför. Pluto hade råkat smita in i Babys bur och de var där i en halvtimme och nu så  har hon små ungar som hon fick igår och det blev fyra stycken. Nu är hon jättesnäll igen och Pluto har alltid varit en jättesnäll kanin så de delar bur, men han går inte in i huset där ungarna ligger så vi har dem tillsammans ett tag till. Pluto är nu kastrerad och försöker inte para sig längre. Baby har det bra här och springer och skuttar jättemycket när de är ute i hagen. Tror ni att vi måste separera Baby och Pluto just nu?? Han är så lugn och snäll så det nästan är mesigt och han är ju kastrerad. tacksam för svar.
Bilder kommer snart. :)

RSS 2.0